Fabregas historian har förhoppningsvis nått sitt slut!



Något som tydligen står vart jag än går är att fotbollsspelaren Cesc Fabregas vill "tillbaka" till Barcelona. (Japp, jag gillar fotboll. Jag kommer ju från Espana trots allt ;)). Jag måste säga att det är jätte irriterande. "Hisotrian om Fabregas" är jobbigare än jobbigast.

Såhär ligger det till: Fabregas spelade för Barcelona när han var liten --> flyttade till Arsenal när han var typ 16 --> Nu vill han flytta tillbaka till Barcelona --> Barcas fans bråkar med Arsenals fans om att Cesc är en barca produkt --> sanningen är att han utvecklades i Arsenal = Engelsmännens produkt --> Nästan alla Barca spelare skriver hela tiden om att han borde komma till Barcelona --> Arsenal fansen får damp på dem --> Barcas spelare välkomnar Cesc hem --> fans från andra klubbar tycker att det är synd --> snart är han officiell klar för Barca.

Ungefär så är historian och sanningen är att jag tycker att han ska stanna där han befinner sig - hos Arsenal. Han kommer ju knappast få lika mycket speltid i Barca som han får i Arsenal. Stanna där du är istället Big Boy. Flyttar han till Barca kommer han bara förstöra sin karriär..


SPEAKING ANOTHER LANGUAGE?


RSS 2.0