Ett tips till Kissie: Hur man bär en klänning

eww

Något jag verkligen inte gillar med Kissie (förutom alla andra sakerna jag inte gillar med henne) är det ni ser i bilden. Eww! De där brösten är ju större än hennes ansikte. Men det är inte hennes operation jag vill "kritisera" nu, utan att hon kan visa upp de sådär, gå runt med dem och allt annat, när de ser så... så orealistiska. För det första ser man ju att hon inte har solat sina bröst ordenligt och för det andra: ser hon inte klänningen är kanske LIIITE för liten för hennes bröst. Det finns många som har sådana klänningar, alltså där man visar lite av sina bröst. Och det ser jättefint ut på dem, men hon visar ju hela paketet. Finns inget att dölja mer nästan, så varför inte gå runt naken istället?

Ett exempel på hur klänningar som Kissie har på sig ska se ut när man bär de, kan Cheryl Cole och Jessica Alba visa:

Cheryl Cole

Det är just sådana klänningar som Kissie, Cheryl och Jessica har på sig som ska få alla att bli intresserade. Man ska dölja lite för att folk ska undra "vad gömmer hon bakom den där klänningen". Jag vet, det låter lite .. gay? men truts me, jag kan sådana saker. Klänningar används för att intressera killarna. Om man redan visar det intressanta betyder det att du är lättfångad. Visar du bara en liten del av den privata delen på överkroppen, kommer du vara svårfångad. Med enklare ord: "Show your boobs and you're a hooker. Hide your boobs and you're the girl next door."

Dessutom ser ni på den andra bilden (Jessica Alba) att det är en modellbild. Och vad brukar man oftast göra på en modellbild, jo: visa väldigt mycket hud. Men eftersom normala folk är smarta (till skillnad från andra) visar man inte mycket hud för att intressera "tittarna".


Kommentarer
Postat av: Anonym

INSTÄMMER!

2011-06-27 @ 14:55:54
Postat av: Anonym

tycker oxå dt ser äckligt ut

2011-06-27 @ 15:21:45
Postat av: Anonym

eww!

2011-06-27 @ 15:28:06
Postat av: camilla

haha du är ju sjuk, hon skrev ju själv att den var för liten över brösten. Du borde kanske ta och läsa hennes inlägg istället för att bara kolla på hennes bilder, aiiiight?

2011-06-27 @ 20:05:44
Postat av: Miranda

Svar till dej över: Om hon nu säger att den är liten över brösten, varför bär hon den?



Dessutom, sjuk? Kolla på bloggens namn du.

2011-06-27 @ 22:27:01
URL: http://makingfunofpeople.blogg.se/
Postat av: elin

Du är en mycket klok tjej du, håller med dig om det du skrivit.



Nej mina myggbett är bedrövliga :o ursh.. Ser ut som jag har någon hudsjukdom..

2011-06-28 @ 08:49:31
URL: http://esahlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SPEAKING ANOTHER LANGUAGE?


RSS 2.0